Vänligen testa att göra om ditt biljettval
torsdag 2023-12-14 19:30

"En stilla jul" med Anders Ekborg

Evenemangsinfo


TRADITIONEN OCH PUBLIKSUCCÉN FORTSÄTTER!
EN STILLA JUL MED ANDERS EKBORG GER SIG UT PÅ STOR SVERIGETURNÉ 2023.

En stilla Jul, är en konserttradition sedan 2010 som föddes av och med Anders Ekborg, en av Sveriges mest framstående sångare. Anders Ekborg är nu återigen aktuell med succén EN STILLA JUL.

Tillsammans med de fantastiska musikerna Bengt Magnusson/gitarr, Gustaf Henriksson/piano, Thomas Bergqvist/klaviatur och Anders Ekborg med oss in i en stämningsfull julkonsert med klassiska julsånger och nedslag i Anders rika repertoar sammanvävt med personliga och aktuella mellansnack.

EN STILLA JUL har för många blivit en tradition och ett måste i juletid. Har du inte besökt konserten så tycker vi verkligen att du ska ta chansen att göra det! Det kommer bli magiska decemberkvällar runt om i vårt vackra vinterland. 

Speltid: 90 minuter
Arena: Auditoriet - fasta sittplatser
Åldersgräns: 13 år
Arrangör: MTlive AB

Föreställningsmenyn serveras 17:30
Föreställningsmenyn bokas separat, se alternativ under fliken "Produkter".


Genom att köpa evenemangsbiljett godkänner du köpevillkor och aktuella föreskrifter. Vi följer myndigheternas restriktioner och rekommendationer. Håll dig informerad via vår hemsida, mailutskick och officiella källor för eventuella uppdateringar. Som besökare är det ditt ansvar att känna till gällande regler.
Läs mer