Vänligen testa att göra om ditt biljettval
Evenemanget är slutsålt
fredag 2023-10-20 19:00

Thomas Petersson - Bara Skojar!

Evenemangsinfo


EN AV SVERIGES SKÖNASTE KOMIKER GER SIG ÄNTLIGEN UT PÅ SOLO-TURNÉ MED SIN NYA STAND UP-SHOW BARA SKOJAR!

Han tog sig till en rafflande gruppfinal i Filip & Fredriks Alla mot Alla nu i vår! Men framförallt har Thomas förgyllt många farser och revyer med sin humor och komiska ådra och det var som stand up-komiker han slog igenom i tv-serien "Släng dig i brunnen" på 90-talet och vi har också sett Thomas medverka i både Diggiloo och flertalet olika farser på Krusenstiernska teatern i Kalmar. 

Thomas Petersson har sedan hans senaste turné 2016 iakttagit omvärlden och samlat på sig nya skämt och bjuder på en kväll fylld av skratt och galna historier. Med hög igenkänningsfaktor, skämtsam bredd och inblickar i samtiden tar vi oss igenom livet - från pandemin till postkodsmiljonärer och Bara skojar!

Speltid: 110 minuter, inkl. paus
Arena: Auditoriet - fasta sittplatser
Åldersgräns: 13 år
Arrangör: 2Entertain Sverige AB

Föreställningsmenyn serveras 17:00
Föreställningsmenyn bokas separat, se alternativ under fliken "Produkter".


Genom att köpa evenemangsbiljett godkänner du köpevillkor och aktuella föreskrifter. Vi följer myndigheternas restriktioner och rekommendationer. Håll dig informerad via vår hemsida, mailutskick och officiella källor för eventuella uppdateringar. Som besökare är det ditt ansvar att känna till gällande regler.

Läs mer